| gülçinin tel numarası | |
|
+4buse_gülçin ecenazgulcin VaNeSsA_CeMrE erence 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
erence **||Yeni Üyemiz||**
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 32 Nerden? : wrtert Sevdiğin Hayvan= : boş Ruh Halin= : evtsüperr Kayıt tarihi : 03/09/07
| Konu: gülçinin tel numarası Ptsi Eyl. 03, 2007 2:01 pm | |
| arkadaşlar bende gülçinin teli var | |
|
| |
VaNeSsA_CeMrE >>>VaNeSsAcı*CeMrEci*YaSeMiNci*ZaCcı<<
Mesaj Sayısı : 548 Yaş : 30 Nerden? : ***|||vAnEsSaMıN cEmReMiN|*** yanından Sevdiğin Hayvan= : KaRınCa Ruh Halin= : 13 Kayıt tarihi : 21/07/07
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası Ptsi Eyl. 03, 2007 2:04 pm | |
| geerçekten mi nerden aldın nasıl aldın???? | |
|
| |
erence **||Yeni Üyemiz||**
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 32 Nerden? : wrtert Sevdiğin Hayvan= : boş Ruh Halin= : evtsüperr Kayıt tarihi : 03/09/07
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası Ptsi Eyl. 03, 2007 2:08 pm | |
| ya ist. gittik bi ara o zmn almıştım dizi çekimlerinden am açok doluydu orası setin altın dan giridim gülçin abla vardı sadec eboynuna sarıldım birden şaşırdı sonra işte msnsini istedim msn leri yokmuş alırlarsa msj atcaklar işte bana telini verdi ama tam yarım saat uğraştım alcam die | |
|
| |
Mesaj Sayısı : 548 Yaş : 30 Nerden? : ***|||vAnEsSaMıN cEmReMiN|*** yanından Sevdiğin Hayvan= : KaRınCa Ruh Halin= : 13 Kayıt tarihi : 21/07/07
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası Perş. Eyl. 06, 2007 11:45 am | |
| bana özel msj atarmısınn?? | |
|
| |
ecenazgulcin **||Yeni Üyemiz||**
Mesaj Sayısı : 1 Yaş : 32 Nerden? : gülçinimin kalbinden... Sevdiğin Hayvan= : ecenaz Ruh Halin= : evet Kayıt tarihi : 14/09/07
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası Cuma Eyl. 14, 2007 8:25 pm | |
| banada lütfen yaa lütfennn | |
|
| |
buse_gülçin **||Yeni Üyemiz||**
Mesaj Sayısı : 8 Yaş : 32 Nerden? : zonguldak Sevdiğin Hayvan= : buse Ruh Halin= : ewet Kayıt tarihi : 15/09/07
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası C.tesi Eyl. 15, 2007 6:11 pm | |
| lütfen bana özel mesaj at çok istiyorum nolur | |
|
| |
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası Ptsi Eyl. 17, 2007 2:07 pm | |
| cnm saçma saçma konuşma!!! bizde seviyoruz gülçini lütfen doğru konuş!!!!!!!!!!! | |
|
| |
yoshy*gulcın*cemre*[SYCG] SİTENİN EN AKTİF ÜYESİ
Mesaj Sayısı : 282 Yaş : 27 Nerden? : amasya Sevdiğin Hayvan= : yunuslar Ruh Halin= : sanane Kayıt tarihi : 14/09/07
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası Ptsi Eyl. 17, 2007 9:09 pm | |
| ya canım banada atarmısın nbolursunnnnnnnnnnn | |
|
| |
ÖlüMüNe*AvR!L Avril-ßill-Tom qolik spr mod
Mesaj Sayısı : 278 Yaş : 29 Nerden? : rockçıların mekanından biyerden=) Sevdiğin Hayvan= : köpeqq Ruh Halin= : ruh halim rockk işte soru mu bu=) Kayıt tarihi : 19/08/07
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası Cuma Eyl. 21, 2007 6:25 pm | |
| bebşişm meleğim banda atarmısın çk istiyorum belki vişneli kekimlen konuşabilirim ltfn!!çok büyük bi sevaba girersin bak cennete gidersin | |
|
| |
|erenci|cemreci|selin| **||Erenci_Cemreci_Cezacı||**
Mesaj Sayısı : 426 Yaş : 30 Nerden? : istanbul Sevdiğin Hayvan= : TaVşan =) Ruh Halin= : =) Kayıt tarihi : 29/08/07
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası Ptsi Eyl. 24, 2007 8:10 pm | |
| saçma saçma konuşmayın arkadşlar yaaa ...!!! kimin cennete kimin cehenneme gideceğini yanlız Allah bilir | |
|
| |
gülçinkolik SİTENİN EN AKTİF ÜYESİ
| Konu: Geri: gülçinin tel numarası C.tesi Ekim 06, 2007 10:32 am | |
| arkadaşlar ben bir admin olarak buna el koyuorum bence hiç alakasıı bile yok! gülçin neden numarasını versin bu konuyu kitliyorum! | |
|
| |
| gülçinin tel numarası | |
|